Cattery :     

Tel:0460969525  Info
Naam : Darth
Geboren : 09-09-2013
Ras British Shorthair
Kleur rood wit

Opmerking:


Wij zoeken een nieuwe thuis voor Darth wegens inkrimping van de cattery. We zijn voor hem op zoek naar een rustige thuis waar hij zichzelf kan zijn. Darth is een lieve, speelse kater. Hij zal even tijd nodig hebben om te wennen in zijn nieuwe thuis. Maar als het vertrouwen er is, is het een schat van een kater. Darth heeft een stamboom. Hij is gechipt, geŽnt en heeft gezondheidstesten gehad. Hij is ook gecastreerd.
Cattery :     

Tel:0460969525  Info
Naam : Jentle
Geboren : 18-01-2014
Ras British Shorthair
Kleur golden tabby

Opmerking:


Wij zoeken een nieuwe thuis voor Jentle wegens inkrimping van de cattery. We zijn voor haar op zoek naar een rustige thuis waar ze kan genieten van alle aandacht. Jentle is een lieve, speelse poes. Ze heeft graag veel aandacht en houdt ervan om te komen knuffelen. Jentle heeft een stamboom. Ze is gechipt, geŽnt en heeft gezondheidstesten gehad. Ze is ook gesteriliseerd.
Cattery :     

Tel:+49 1737233836  Info
Naam : Ostermondīs Don Vito
Geboren : 15-12-2019
Ras Exotic Shorthair
Kleur red tabby point

Opmerking:


een kat is nog steeds op zoek naar een leuk huis. rood, tabby, punt exotische korthaar jongen.De gepresenteerde lijst is gebaseerd op de gegevens die ons meedegedeeld zijn door de eigenaars van de katten. Voor voorwaarden en beschikbaarheid dient u de eigenaar te raadplegen. Indien geen gegevens van de fokker opgegeven zijn kan u deze bekomen op onze kittenbemiddeling via